Avui us volem explicar el secret del farcit dels canelons de carn, els
canelons tradicionals de l'àvia.
Començarem per les proporcions:
- 50 % carn d'au, sobretot pollastre, però també hi podem afegir gallina o ànec, especialment si es tracta de canelons per alguna festa assenyalada, com Festa Major o Nadal.
- 25 % carn de porc.
- 25 % carn de vedella.
Un cop rostida la carn cal picar-la i acabar de preparar el farcit dels canelons. Per fer-ho barrejarem la carn amb
llet, pa ratllat i una mica de mantega. Així aconseguirem un farcit més suau i melós que si preparem la carn amb beixamel, com recomanen moltes receptes tradicionals.
 |
Farcit de canelons de carn |
La propera vegada que hagueu de preparar uns canelons tradicionals, poseu en pràctica aquests senzills consells i convertiu-los en uns canelons excel·lents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada