divendres, 27 de maig del 2011

El farcit dels canelons

Avui us volem explicar el secret del farcit dels canelons de carn, els canelons tradicionals de l'àvia.

Començarem per les proporcions:

  • 50 % carn d'au, sobretot pollastre, però també hi podem afegir gallina o ànec, especialment si es tracta de canelons per alguna festa assenyalada, com Festa Major o Nadal.
  • 25 % carn de porc.
  • 25 % carn de vedella.
Un cop rostida la carn cal picar-la i acabar de preparar el farcit dels canelons. Per fer-ho barrejarem la carn amb llet, pa ratllat i una mica de mantega. Així aconseguirem un farcit més suau i melós que si preparem la carn amb beixamel, com recomanen moltes receptes tradicionals.

Farcit de canelons de carn
La propera vegada que hagueu de preparar uns canelons tradicionals, poseu en pràctica aquests senzills consells i convertiu-los en uns canelons excel·lents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada